به گزارش خبرگزاری حوزه حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسین راجی در سخنرانی معارفی شب شهادت حضرت فاطمه زهرا سلم الله علیها در حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه همه ائمه (ع) جهاد با شمشیر انجام ندادند ولی در زیارت نامه آنها شهادت به جهادشان می دهیم اظهار داشت: جهاد فقط شمشیر کشیدن و اسلحه به دست گرفتن نیست؛ بلکه انواع دیگر جهاد هم وجود دارد که خداوند در قرآن از آن تعبیر به جهاد کبیر کرده است.
وی با بیان اینکه جهاد کبیر به معنی نا امید کردن دشمن به هر وسیله ای هست، افزود: جهاد سیاسی حضرت صدیقه طاهره(س) یکی از مهمترین جهادها بود، حتی گریه حضرت زهرا(س)، وصیت شان و تشییع جنازه شان سیاسی بود و مخفی بودن محل قبرشان مقابله با ظالمین است.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر اینکه مؤمن باید تمام عمرش را در جهاد با دشمنان خدا و دشمنان جبهه حق سپری کند، گفت: ۲۵۰ سال دوران ائمه معصومین برخی با شمشیر به دست گرفتن، برخی با خطبه خوانی، برخی با دعا کردن، برخی با تربیت شاگرد و برخی با تشکیل جبهه نواب تماما در حال مبارزه با دشمنان بودند.
مسلمانی که دشمن از او در رنج نباشد مؤمن نیست
راجی با بیان اینکه ائمه معصومین(ع) همیشه خار چشم دشمنان بودند، ابراز داشت: انسان اگر جوری زندگی کند که دشمن از او رنجی نبیند و خیال دشمن از او راحت باشد مؤمن نیست؛ بنابراین تا ما هستیم و نفس می کشیم نباید اجازه دهیم دشمن خواب به چشمش بیاید.
وی با بیان اینکه امروز ایران به برکت نائب امام زمان(عج) همه نقشه های دشمن را نقش بر آب کرده است، گفت: قرار بر این بود که سال ۲۰۰۶ خبری از ایران نباشد و ایران به کشورهای مختلف تقسیم شود ولی به برکت جبهه جهادی مقاومت به پرچم داری مقام معظم رهبری حمله های دشمن در کشورهای همسایه متوقف شد.
علما همواره پرچمداران مبارزه علیه استکبار و طاغوت بوده اند
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت علت دشمنی دشمنان با علما و روحانیون را ایستادگی شان در طول تاریخ در مقابل جبهه باطل دانست و گفت: علما همواره پرچمداران مبارزه علیه استکبار و طاغوت بوده اند و ما بیش از ۳۵۰ عالم و مرجع تقلید داریم که به شهادت رسیدند و بسیاری از علما عزیزان خود را هم در این راه تقدیم کردند.
وی با بیان اینکه بسیاری از علمای ما پدر شهید هستند، افزود: معلوم است که دشمن باید با علما مشکل اساسی داشته باشد زیرا بالاترین درصد شهید به نسبت جمعیت آن صنف در دفاع مقدس از طلبه ها و روحانیت بودند و وقتی این ها را تبیین نمی کنیم و نمی گوییم جای شهید و جلاد عوض می شود.
راجی با تأکید بر اینکه در امور سیاسی هر زمانی که یک گروه و یک کشور جلوی دشمن کوتاه آمد سیلی خورده است، گفت: تا زمانی که انسان ایستادگی و مقاومت می کند دشمن مجبور است عقب بایستد ولی تا دشمن احساس کند ما ترسیده ایم و از داخل کشور پیام ترس می آید حمله می کند.
وی تصریح کرد: مکتب اباعبدالله (ع) به ما آموخته است که تن به سم اسب می دهیم ولی تن به ذلت نمی دهیم و قاعده اسلام این است که انسان در مقابل دشمن موضع بگیرد.
دینی که دشمن را به خشم نیاورد دین نیست
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه دینی که دشمن را به خشم نیاورد دین نیست، افزود: یکی از معیارهای دینداری این است که انسان دشمنش را به خشم بیاورد و به خشم آوردن دشمن و عصبانی کردن دشمن از واجبات دین ما است.
وی گفت: ما هر روز در نماز های خود به صالحین سلام می فرستیم و خداوند در قرآن می فرماید کسانی که بتوانند دشمن را به خشم بیاورند ما برای آنها عمل صالح می نویسیم و از صالحین محسوب می شوند.
راجی با بیان اینکه مؤمن به استقبال چالش و مبارزه می رود، گفت: امر به معروف یعنی این که انسان خودش را به خاطر دین در چالش بیندازد در حالی که زندگی های ما دارد با راحت طلبی خو پیدا می کند؛ نکند زندگی ما جوری شود که زمانی که حجت بن الحسن هم ظهور کنند بگوییم ما اهل جنگ و مبارزه نیستیم.
وی با بیان اینکه نگاه برخی به ظهور معیوب است و فکر می کنند ایشان که بیایند گوشت ارزان می شود، افزود: وقتی ایشان ظهور کردند و قرار شد ما سلاح به دست بگیریم، مبارزه کنیم، فرزند خود را راهی جبهه کنیم و خانه خود را بفروشیم و در راه پیروزی جبهه حق پولش را بدهیم آیا خود را آماده کرده ایم.
علت شهادت ائمه(ع) عصبانیت دشمن از آنها بود
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت گفت: ائمه معصومین (ع) اهل مقاومت و مبارزه بودند و برای همین هم شهید شدند و اگر ائمه معصومین خطری برای دشمنان نداشتند که آنها را به شهادت نمی رساندند پس ما هم باید برای دشمن خطرناک باشیم.
سید حسن نصر الله با دشمن کاری کرد که تمام انسان های پست تاریخ بعد از شهادتش در اسرائیل شیرینی پخش کردند، گفت: ما باید جوری باشیم که وقتی رفتیم دشمنان خدا برقصند و شیرینی پخش کنند مانند زمانی که حاج قاسم به شهادت رسید و این اتفاق نمی افتد مگر با سختی کشیدن، رنج کشیدن، مبارزه و مقاومت.
انتهای پیام